loading...
ماندگار فان
تبلیغات

در عشق آفرین چه خبر؟
آخرین ارسال های انجمن
حمیدرضا بازدید : 1493 دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

مواد لازم:
کشک =یه لیوان
آب =نصف لیوان
گردو =2 قاشق غذا خوری
زردچوبه =به میزان لازم
نعنا خشک= 1 قاشق غدا خوری

طرز تهیه:
برای تهیه کله جوش باید ابتدا یک پیاز کوچک را خلالی کنید و آنرا با کمی روغن سرخ کنید .بعد از اینکه پیاز داغ آماده شده کمی زردچوبه و کمی گردوی کوبیده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. (مقدار گردوی کوبیده به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری باشد.)سپس نعنای خشک را به مخلوط پیاز داغ و گردو اضافه کنید . زمان زیادی نباید برای تفت دادن نعنا بگذارید چون نعنا وقتی زیاد تفت بخورد مزه تلخی می گیرد . فقط کمی در روغن گرم شود تا بوی نعنای داغ شده بلند شود.
در این مرحله یک لیوان کشک و نصف لیوان آب به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد.
توجه کنید که کشک و آب بعد از مخلوط شدن نباید خیلی غلیظ باشد.
بعد از 20 دقیقه کله جوش آماده است.
بدلیل اینکه کشک مزه شوری دارد بهتر است در تهیه این غذا از نمک استفاده نکنید.
این غذا را معمولا با نان محلی خشک شده می خورند ولی می توانید از نان سنگگ هم استفاده کنید.
نان را در کله جوش تلیت کنید. نوش جان
کشک منبع غنی از پروتئین است . این غذا راحت و سریع آماده می شود و بسیار لذیذ است.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 600
  • کل نظرات : 479
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 607
  • آی پی امروز : 143
  • آی پی دیروز : 640
  • بازدید امروز : 1,563
  • باردید دیروز : 1,596
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 7,314
  • بازدید ماه : 35,136
  • بازدید سال : 70,622
  • بازدید کلی : 6,220,410